2012. március 7., szerda

GONDOLATOK AZ ÉLETRÖL



"Mondd, mit teszel, ha nem lesz holnap, hogy elmondd, amit el kell mondanod? Mondd, mit teszel, ha nem lesz holnap, hogy megtedd, amit meg kellett volna tenned? Mondd, mondd, mit teszel, ha hibázol, újra és újra, és nem lesz rá lehetőséged, hogy jóvá tedd? Mondd el, mire vársz, hogy lépj, hogy boldog légy? Miért élsz tovább úgy, ahogy soha nem akartál? Mondd, mit ér az élet, ha a boldogság messze jár? Mit érnek az évek, ha nem hiányzik, aki vár? Mondd el, mit kellett volna tenned, és mondanod, ha lett volna még egy holnapod?"







Az álom valami,amire igazán vágysz,ami igazán fontos neked.Az álom valami,amit elképzeltél,és amiről nem szabad lemondanod.Mindegy, hogy nem érti senki,mindegy, hogy mit gondolnak róla.Ez a Te álmod,és mindet meg kell tenned érte,hogy valóra váltsd!Mindent.Nem szabad, hogy érdekeljen,mit gondolnak róla az emberek,nem szabad, hogy hagyd elrabolni álmaid.Ha a szíved szólít, követned kell szavát.







A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra.„Paulo Coelho
\




"Ha a súly elbírhatatlan,

Emeld fel többször, és könnyebb lesz.

Ha a rejtvény megoldhatatlan,

Gondold át többször, és egyszerűbb lesz.

Ha a csalódás kibírhatatlan,

Éld át többször, és elviselhetőbb lesz."











Ha eljutottam, ameddig tudtam, és fal van előttem, zsákutcában vagyok, nem vagyok feltétlenül rossz helyen. Innen már csak fölfelé van kiút. Isten az ilyen helyzetekkel segíti rá szeretettjeit arra, hogy ne a saját eszük szerint keresgéljenek utat, hanem kénytelenek legyenek megállni, és végre fölnézzenek Rá.´


...



Az élet túl rövid. A harag a tökéletes boldogság elvesztegetett pillanata. Nevess, mikor tudsz. Kérj bocsánatot, mikor kell. Engedd el, amit nem tudsz megváltoztatni. Szeress szívből és bocsáss meg gyorsan. Élj a lehetőségekkel és semmit ne bánj meg. Az élet túl rövid ahhoz, hogy boldogtalan légy. A jóval együtt a rosszat is el kell fogadnod. Mosolyogj, mikor szomorú vagy. Szeresd azt, ami mindig veled van. Emlékezz arra, amid volt. Mindig bocsáss meg és tanulj a hibáidból. Az emberek változnak és a dolgok rosszra fordulnak, de soha ne felejtsd el, az élet mindig megy tovább!
Készítette: Magdolna Bálo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése